Kapcsolat ...

Elérhetőségek, telefon, fax,
e-mail ...

Részletek »» 

kréta
 
 
Csukás Alapítvány

Az Alapítványt 1999-ben alapította Dr. Szabó-Kozár János, aki 1953 és 1983 között tanított iskolánkban. Az Alapítvány egyik célja a tehetséges, kiváló eredményt elért tanulók támogatása, jutalmazása.
Adószáma:
18537822-1-08

Részletek »»
 
Csukás évkönyv 2008
Részletek »»
 
"ZÖLD HÍREK"

Ökoiskolai program

Iskolánk a 2019-20-es tanévben is szeretné elnyerni újra az „Ökoiskola” címet, ennek érdekében 3 éves programot állítottunk össze.
A környezeti problémák nem csak helyi jellegűek, és mindig tágabb környezetre hatnak, ezért fontos, hogy a helyi problémákra támaszkodva, és ezek megoldását elősegítve együttműködésre is neveljük tanulóinkat.
Iskolánkban a program megindítása az ökoiskolai munkacsoport létrehozásával kezdődött 2015. szeptember 10-én.
A programjaink sikeres megvalósításához szükség van az iskola minden tanulójának és alkalmazotti közösségének munkájára, de igazán eredményesek csak úgy lehetünk, ha céljaink elérésében külső partnereink (szülők, társintézmények, gazdálkodó szervezetek, nonprofit szervezetek, stb.) támogatására is számíthatunk.

A 3 éves program 2017 - 2019 részletek »»»
Ökoiskolai információk a Munkatervből részletek »»»

 

Az egyes tanévek megvalósult programjai

2015 - 2016

2016 - 2017

2018 - 2019

 

Támogatóink

REFLEX Környezetvédő Egyesület, Magyar Madártani és Természetvédelmi Egyesület Kisalföldi Csoportja, PANNON-VÍZ Regionális Önkormányzati Víziközmű-szolgáltató Zrt., Kisalföldi Erdőgazdaság Zrt. Göbös Major Ökoturisztikai Központ, Fertő-Hanság Nemzeti Park, CANKÓ Kft. 2000, Széchenyi István Egyetem Mezőgazdaság-és Élelmiszertudományi Kar, Győri Szolgáltatási Szakképzési Centrum Hunyadi János Középiskolája, Győri Szolgáltatási Szakképzési Centrum Csornai Kossuth Lajos Szakiskolája, II. Rákóczi Ferenc Római Katolikus Óvoda és Általános Iskola, Csornai Általános Iskola és Alapfokú Művészeti Iskola, Győri Móricz Zsigmond Általános Iskola, Csornai Napközi Otthonos Óvoda, Végh Balázs vállalkozó