Kapcsolat ...

Elérhetőségek, telefon, fax,
e-mail ...

Részletek »» 
Csukás a Facebookon
Csukás webkamera
Csukás Alapítvány

Az Alapítványt 1999-ben alapította Dr. Szabó-Kozár János, aki 1953 és 1983 között tanított iskolánkban. Az Alapítvány egyik célja a tehetséges, kiváló eredményt elért tanulók támogatása, jutalmazása.
Adószáma:
18537822-1-08

Részletek »»
 
Csukás évkönyv 2008
Részletek »»
 
Csukás évkönyv 2008

Évkönyvünk szerzői:

Dr. Kristóf János
Kovács Béla
Pavlóczki Béla
Péntek Gizella Mária
Pozsgai Béla
Kocsis Zoltán
Kovács László
Kapui Ferenc
Kovácsné Őri Margit
Perlaki Sándor
Némethné Paksi Irén
Horváth Tivadar

 

Dr. Kristóf János igazgató előszava (részlet)

Tisztelettel köszöntöm a kedves olvasót iskolánk fennállásának 70. évfordulója alkalmából. Nagy dolog volt annak idején, 1938-ban, hogy itt a Rábaközben megindulhatott egy haladó szellemű, korszerű képzés, a magyar gazdák felemelkedését és művelését szolgáló téli gazdasági iskola. Az indítást hosszú előkészítő munka előzte meg. Csorna városa az alapítástól napjainkig sokat tett az iskola működéséért és fejlődéséért.

Ez a könyv folytatása az iskola 50 éves történetét részletesen feldolgozó „Építőkövek” című jubileumi kiadványnak, és a 60. tanévben kiadott évkönyvnek. Megtisztelő kötelességünk most is egy olyan könyv megjelentetése, amely emléket állít a 70. évfordulót ünneplő iskola minden jelenlegi és volt dolgozójának, diákjának, és hiteles forrásként szolgál azok számára, akik az intézmény történetét szeretnék megismerni.

Évkönyvünk a rövid történeti áttekintés után az elmúlt 10 év legfontosabb eredményeit és eseményeit a sajtóban is megjelent hírek alapján ismerteti az olvasókkal.

TARTALOMJEGYZÉK

Előszó
Iskolánk története az alapítástól napjainkig
Iskolánk sajtótükörben
Egy tanár elindul
A Csukásból indultak
Akikre büszkék vagyunk
Apák és fiuk a Csukásban
Képzési rendszerünk napjainkban
Utunk az EU-ba
Tanulmányi sikerek
Végzett tanulóink 1999 - 2009
A nevelőtestület a 70. évforduló évében
Tanulóink
Támogatóink

Az évkönyv DVD melléklettel jelent meg. A DVD tartalmazza: iskolánk előző évkönyveit, filmeket, fotóalbumot, tablókat, dokumentumokat, öreg diák keresőt, letölthető adatbázist.

Kapható a titkárságon: titkarsag@csukas.eu